ikZwem! Jij toch ook?

Zwemacademie ikZwem koppelt kennis en zwemervaring aan elkaar om zo een uniek lesprogramma samen te stellen voor alle doelgroepen. De instructeurs en instructrices van Zwemacademie ikZwem weten hoe water werkt en hebben de nodige ervaring binnen verschillende takken van de zwemsport. Daarnaast beschikken zij over de kennis om verschillende zwemslagen in verschillende niveau’s te onderwijzen voor verschillende doelgroepen, van jong tot oud.

DSC_0573Ron
Mijn naam is Ron Gerrits ben 57 jaar en woon in Olst. Academisch opgeleid en 27 jaar werkervaring in management functies. Mijn passie is zwemmen. Heb 44 jaar ervaring in de zwemsport als zwemmer en gediplomeerd hoofdtrainer bij zwemverenigingen. Gespecialiseerd in het aanleren van zwemslagen en heb al veel jonge kinderen opgeleid voor het nationale zwemniveau.

 

 

Grotefoto-U8LLORLORoger
Mijn naam is Roger Gerrits, 28 jaar en woon in Zwolle. Ik heb mijn Master Information Management afgerond aan de Tilburg University, waarvoor ik nog een HBO studie Bedrijfseconomie heb afgerond aan Hogeschool Windesheim. Daarnaast ben ik allround zwembadmedewerker, gelicentieerd examinator namens het Nationaal Platform Zwembaden en gediplomeerd trainer bij de KNZB. Het zwemmen is door mijn ouders met de paplepel ingegeven en heb al 21 jaar ervaring in de zwemsport. Na het behalen van vele Overijsselse en enkele NK titels zwem ik nu nog af en toe een baantje bij mijn zwemclub Swol 1894 in Zwolle.

 

IMG_2848

Rick
Mijn naam is Rick Driezen, 31 jaar en woon in Steenwijk. Ik ben via het MBO Sport & Bewegen door gestroomd naar het HBO Vrijetijdsmanagement in Leeuwarden. Ik ben op mijn negende begonnen met zwemmen en ben sindsdien nog altijd verslaafd aan deze mooie sport. Ik probeer zelf zeker nog één keer in de week te zwemmen om alles nog een beetje op niveau te houden. Naast de werkzaamheden voor de Zwemacademie geef ik training aan de junioren/jeugd bij de zwemclub HZ&PC in Heerenveen. Ik begeleid onder andere de NJJK zwemmers (Nederlandse Junioren Jeugd Kampioenschappen).

SanneSanne
Mijn naam is Sanne Gerrits en ik ben 25 jaar. Ik studeer Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs aan het Saxion in Deventer, waarvoor ik nog Middelbaar Toeristisch en Recreatief Onderwijs heb afgerond aan het Landstede in Zwolle.Met twee ouders uit de zwemwereld en een broer bij een zwemclub, kon ik er niet meer onderuit komen en ben ook ik besmet geraakt met het zwemvirus. Onderhand ben ik 18 jaar actief in de zwemsport en heb ik deelgenomen aan verschillende NK’s.

 

DSC02537 bewerktWillianne
Mijn naam is Willianne Gerrits, 58 jaar, getrouwd met Ron. Ik heb het geluk dat ik van twee van mijn hobby’s mijn dagelijks werk heb kunnen maken. Honden en de zwemsport.Ik ben eigenaresse van Hondentrimsalon de Meente in Olst. Bij de Zwemacademie houd ik mij bezig met de administratie en ben met veel plezier één van de vaste invallers voor de lesgroepen. Ook ik heb vele jaren ervaring in de zwemsport. Eerst als wedstrijdzwemmer en later als gediplomeerd trainster van een wedstrijdselectie, waar ik de jongste zwemmertjes de wedstrijdslagen aanleerde en begeleidde bij wedstrijden.

 
Babet DijkBabet
Mijn naam is Babet Gerrits ben 31 jaar oud en woon in Zwolle. Ik ben werkzaam als apothekerassistente in het Isala Ziekenhuis in Zwolle. Voor de Zwemacademie ben ik vooral bezig met administratieve taken en ben dus niet veel aanwezig in het zwembad, tenzij ik (tijdelijk) een zwemles overneem. Ikzelf heb mijn gehele jeugd aan wedstrijdzwemmen gedaan en zwem ook nog regelmatig voor mezelf wanneer ik daar tijd voor heb.